Karateka sălăjeni au făcut o ultimă verificare înaintea Campionatului European

Peste 60 de antrenori, instructori şi sportivi de lot naţional au participat la finalul săptămânii trecute la un stagiu de pregătire pentru deţinătorii de centuri negre, eveniment desfăşurat în Complexul Olimpic de la Poiana Braşov. Sălajul a avut trei reprezentanţi: Gheorghe Pop – preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Dan Chiş – preşedintele CS Dani-San Zalău şi Călin Coste – instructorul secţiei de karate din Jibou din cadrul Clubului Sportiv Omega.
Zilnic au avut loc două şedinţe de pregătire constând în antrenamente de kata şi kumite pentru sportivii de lot naţional, dar şi antrenamente şcoală pentru instructori şi antrenori. Stagiul de pregătire a fost condus de shihan Adrian Popescu Săcele (8 dan).
Evenimentul de la Braşov a reprezentant şi o ultimă verificare înainte de Campionatul European de Karate şi Cupa Mondială, programate în perioada 4 – 6 octombrie, la Tirana (Albania).
Sălajul va avea patru reprezentanţi la ediţia din acest an a „Europenelor”: Gheorghe Pop – preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Mihai Pastor (cadeţi), Eduard Man (juniori), ambii legitimaţi la clubul şimleuan şi Dan Chiş – preşedintele CS Dani-San Zalău, care va concura la kata.

Leave a Comment